Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Krajští hasiči v sobotu řešili několik nehod

Krajští hasiči v sobotu řešili několik nehod

foto: HZS ČR

12. 01. 2020 - 12:00

Jako první vyjížděli hasiči ze stanice Valašské Meziříčí krátce před devátou hodinou ranní k havárii osobního vozidla, které narazilo do stromu u Kelče na Vsetínsku směrem na Všechovice.Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii.

Čtrnáct minut po desáté hodině dopolední byli vysláni hasiči ze stanice Kroměříž k nehodě dalšího osobního vozidla, které tentokrát skončilo v poli na boku. Dvě zraněné osoby si do péče převzali přivolaní záchranáři. Hasiči vozidlo zajistili a provedli protipožární opatření. Na místě nehody řídili dopravu kyvadlově.

O chvíli později se stala další dopravní nehoda, a to ve Velkých Karlovicích v místní části Malé Karlovice, kde došlo ke střetu vozidla s chodcem. Na místo byli vysláni dobrovolní hasiči z Karolinky. Po jejich příjezdu se na místě nacházela horská služba. Hasiči zraněné osobě poskytli předlékařskou pomoc a řídili na místě dopravu.
K poslední dopolední dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjeli pět minut před půl jedenáctou hasiči ze stanice Uherské Hradiště. Po příjezdu k nehodě, která se stala u Kunovic na Uherskohradišťsku, hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření, odpojení autobaterií a zasypali uniklé provozní kapaliny. 

Další články