Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 18.4.
Svátek má Valérie
Menu

Zápas v Otrokovicích Berani si zpestří letní přípravu fotbalem

Berani si zpestří letní přípravu fotbalem

14. 06. 2019 - 16:07

Hokejisté PSG Berani Zlín odehrají ve čtvrtek 20. června 2019 přátelský fotbalový zápas během letošní suché přípravy. Berani nastoupí na trávník ve sportovním areálu Baťov v Otrokovicích, kde se utkají od 17 hodin v tradičním utkání s fotbalovým týmem krajského přeboru SK Baťov 1930.

Jako vítaný předkrm se uskuteční v Otrokovicích od 16 hodin utkání přípravek ročníku 2008 obou týmů. „Během letošní suché přípravy sehraje pouze jeden fotbalový zápas. Tradiční střetnutí v Otrokovicích se stalo již tradicí a zpestřením letní přípravy,“ řekl Martin Kotásek, vedoucí mužstva zlínských hokejistů. Oba týmy se utkaly i v loňském roce. Hokejoví Berani vyhráli těsně 3:2, dvakrát se trefil Antonín Honejsek, jeden gól přidal Jakub Šlahař.
 
Přijďte se podívat v horkém létě na zajímavé fotbalové utkání plné známých tváří do sportovního areálu Baťov v Otrokovicích. Začátek přátelského utkání výběrů mužstev hokejového týmu PSG Berani Zlín a fotbalového SK Baťov 1930 je stanoven na 17 hodin. Pořadatelé se těší na Vaši účast!

Další články