Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Zlín ve finále Na řadě je Mladá Boleslav

Na řadě je Mladá Boleslav

16. 05. 2019 - 20:02

Fotbalisté zlínského Fastavu v pátek rozehrají finálovou sérii skupiny O Evropu FORTUNA:LIGY. Ševci přešli přes Olomouc, teď mají v cestě Mladou Boleslav. Zápas začíná na Letné v 18 hodin.

Zatímco Zlín musel o postup přes Sigmu perně bojovat, Mladá Boleslav si s Teplicemi pohrála a po vysoké výhře osm k nule hned v prvním utkání na hřišti soupeř už měla vše jasné a mohla se šetřit na další sérii.

„Očekáváme, že vzhledem k posledním výsledkům soupeře nás čeká jak do defenzivy, tak do ofenzivy velmi těžký soupeř. Mají dobře zvládnutý postupný útok a taky rychlý přechod do útoku. Navíc dokáží být velmi důslední v obranné fázi, kde jsou velmi silní. Svoji kvalitou spíše patří do první šestky. Na druhou stranu nás povzbudilo vítězství s Olomoucí, proto chceme tým dobře připravit a potěšit naše domácí fanoušky. V útoku mají silného Komličenka, na kterého je potřeba se připravit. Přesto na některé fáze hry je možné se nachystat, jiné vyplynou ze hry. Každý tým, který proti nim hraje, se připravuje na to, že proti nim bude právě Komličenko. Hledáme varianty jak ho ubránit. Poslední zápas v Mladé Boleslavi nám může posloužit jako varování, ale varováním by pro nás měly být i jiné zápasy, které Boleslavští odehráli jak doma tak venku. Našim cílem bude si vytvořit dobrou výchozí pozici v pohárové matematice, abychom do Boleslavi jeli s tím, že ten dvojzápas můžeme strhnout na svou stranu a tedy zabojovat o postup,“ řekl klubovému webu trenér Zlína Jan Kameník.

Předpokládané sestavy:
Zlín: Rakovan - Holík, Bačo, Buchta, Gajič - Hlinka - Džafič, Podio, Jiráček, Čanturišvili - Poznar.
Ml. Boleslav: Šeda - Křapka, Jugas, Hájek, Fulnek - Wiesner, Matějovský, Hubínek, Přikryl - Komličenko, Mešanovič.

Další články